Opslagstavlen

• ikon

Gældende fra mandag den 23. oktober bliver der kun opsamlingssted ved kirken i Greve By, idet der opsættes en pavillon ved Vesterbo på den p-plads, hvor bussen plejer at holde. Pavillonen skal stå der ca. 2 år, så ændringen gælder foreløbig i indeværende skoleår. Altså ingen opsamling ved Vesterbo fra mandag efter efterårsferien og resten af skoleåret.

Desuden har det vist sig, at en del børn kører med skolebussen uden at have fået det bevilget af Greve Kommune. Skal børn køre med bussen, så kontakt Anne Jensen, [email protected] eller 43979484. Buschaufføren kontrollerer i øjeblikket, om jeres børn har tilladelse til at køre med. Hvis børnene ikke står på listen, vil de få besked om, at forældrene skal kontakte Greve Kommune for at få formalia i orden.

Gældende fra mandag den 23. oktober vil børn fra 4. klasse og opefter ikke kunne køre med bussen. Eneste undtagelse er børn bosat på Strøhusvej/Gjeddesdalsvej, som Politiet har klassificeret som trafikfarlig vej på alle klassetrin.

Anne Jensen

Fuldmægtig