til

Hedelyskolens

På biblioteket kan du møde
Henrik Michael Winnie

Nyttige links

Bibliotekets Database

Her kan du søge i bibliotekts bogsamling og se dine lån. For at se dine lån skal du logge ind med dit UNI-login. Det kan ikke betale sig at reservere bøger på siden, for vi bruger det ikke på Hedelyskolens bibliotek.

På Greve Biblioteks hjemmeside kan du se hvad de har af tilbud, også til børn og unge. Du kan også søge i deres bogsamling. Hvis du logger ind kan du se dine lån og evt. forny dem. På hjemmesiden kan du også reservere bøger du gerne vil læse.

Greve Museum er vores lokalmuseum. Greve Museum har flere spændende udstillinger og en skoletjeneste tilknyttet. En nyåbnet afdeling af Greve Museum er Mosede Fort Danmark 1914-18.

Center for Undervisningsmidler. Her kan du få overblik over, og søge og booke undervingsmidler. Både trykte, digitale og konkrete.

Der er også adgang til direkte streaming af undervisningsrelevante film og tv-udsendelser,

Nyttige links til informationssøgning.

Her kan du finde en masse om danske film. Du kan også læse om arrangementer og forevisninger på Cinemateket. På siden er der link videre til Filmcentralen og dens gratis film til undervisning i grundskolen. Filmcentralen har også en afdeling til gymnasiet. Du skal bruge UNI-login for at se film på Filmcentralen.

Skolerne DatabaseService er et rigtig godt sted at finde oplysninger til f.eks. projektopgaven. Her har du bla. Faktalink som er en række korte præcise artikler om forskellige emner og ForfatterWeb hvis du skal imponere din dansklærer med din viden om den forfatter I læser i øjeblikket.
Du kan også finde Polfoto, som er en kæmpe database med fotos i god kvalitet. Desværre er Polfoto ikke helt let at bruge.
Der er også Infomedia, som er en artikeldatabase fra alle danske aviser og helt uundværlig til projektopgaven.
Man kan logge ind på alle databaserne med sit UNI-login.

Her kan du finde en masse små film om mange forskellige emner. Film du kan bruge til at blive klogere på et emne, men også film du kan bruge til projektopgaven. Brug dit UNI-login.

Bibliotekets åbningstider 2016-2017

Kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
8:00 - 8:45 (MS)   (HH)
8:45 - 9:30 (MS) (WB) HH HH
10 - pause
9:50 - 10:35 WB WB (MS)   (MS)
10:35 - 11:20 WB WB MS   MS
Spisepause
12:00 - 12:45     (WB)   (WB)

I de lektioner hvor vores initialer står i ( ) kan du ikke være sikker på at vi er på biblioteket.