Skolebestyrelsen

Funktion: Formand for skolebestyrelsen
Adresse: Tavleager 36 A
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Børn: Jeg har 2 piger, en i 7.c og en der lige er gået ud af skolen. Personlige oplysninger:Jeg er gået ind i skolebestyrelsesarbejdet med det for øje, at gøre en forskel og få indflydelse på elevernes hverdag. Jeg har arbejdet med bestyrelsesarbejde de sidste 10 år på mit arbejde, og jeg ser udfordringer som en opgave, der skal løses.sidder også med i musikskolens bestyrelse. Mål og forventninger til skolebestyrelsesarbejdet: at jeg kan være med at til præge dagligdagen omkring eleverne til det måske bedre, samt få et indblik i hvordan skolens budgetter hænger sammen. Som forældre er jeg interesseret i at vide så meget som mulig omkring min børns skole, og hvad mulighederne er for forbedringer.

Pia Maria Sødequist Hansen

Adresse: Olsbækdal 19

Thomas Michael Klingspor-Bentzen

Adresse: Dønnergårds Alle 22, 2670 Greve
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er far til Marie i 6C. Jeg har tidligere været involveret i bestyrelsesarbejde i forskellige foreninger. Jeg håber at kunne bidrage med min erfaring til bestyrelsesarbejdet, herunder holde skoleledelsen på rette vej, når det kommer til at prioritere, hvordan skolens midler anvendes bedst muligt for skolen, lærerne og ikke mindst eleverne. Jeg vil en tidssvarende skole, der er bedste uddannelsesinstitution i forhold til vore børns uddannelse. Dette inkluderer alle faciliteter er i orden og lever op til vore forventninger - til gavn for vore børns skolegang.

Inge-Lise Hvid

Funktion: Skoleleder - sekretær

Diako Hassan Aziz

Funktion: Elevrepræsentant

Nanna Skov Saaby Pedersen

Funktion: Elevrepræsentant

Johnny Lindhardtsen

Adresse: Kløverprisvej 78

Kenn Eichhorst

Adresse: Olsbækdal 30, 2670 Greve

Majken Due Winther

Adresse: Dønnergårds Alle 125, 2670 Greve

Pierre Damgaard Rømer

Christian Bladt Nielsen

Funktion: Medarbejderrepræsentant
Beskrivelse: Jeg har arbejdet på Hedelyskolen siden august 2008. Jeg underviser på 7. og 4. årgang.

Winnie Carlsen

Funktion: Medarbejderrepræsentant
Beskrivelse: Jeg har været ansat på Hedelyskolen siden 2000 og underviser p.t. en 8. kl. i dansk og historie samt valgholdet i Kunst, Håndværk og Design.